"S poštenim sojenjem bi lahko celo dobili tekmo"

Liga prvakov 15. Feb 20189:02 > 9:05
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Trener Paris Saint-Germaina Unai Emery je bil po porazu svoje ekipe na prvi tekmi osmine finala proti madridskemu Realu jezen, saj naj bi sodniki vplivali na razplet in rezultat tega obračuna v ligi prvakov.

Real iz Madrida je tekmo proti Paris Saint-Germainu dobil s 3:1 in si pripravil zares dobro popotnico za povratno tekmo, ki bo odigrana v francoski prestolnici. Real je tekmo začel slabše in varovanci Unaija Emeryja so prišli do vodstva, potem pa je sledila dosojena 11-metrovka v 44. minuti, ki jo je Cristiano Ronaldo pretvoril v zadetek in izenačenje na 1:1. V drugem polčasu je Sergio Ramos v kazenskem prostoru igral z roko, a tega pa sodniška ekipa ni videla.

“Imam mešane občutke. Zadetek za izenačenje jih je okrepil po sumljivi sodniški odločitvi. Malenkosti nam niso šle v prid. Poleg tega smo bili do tistega trenutka boljši z žogo, imeli nadzor nad dvoboje in željo, da dosežemo drugi zadetek. Še ena sodniška odločitev, o kateri bi lahko razpravljali je igranje z roko Ramosa. Rečeno mi je bilo, da je igral z roko in da je bilo očitno. Tega nisem videl, a so mi to povedali. Takšne situacije sodniki morajo videti, to je njihova služba,” je po razočaranju dejal trener Parižanov Unai Emery.