Ronaldo je to vadil na treningih

Liga prvakov 15. Feb 201822:14 > 22:17
print screen

Cristiano Ronaldo je po mnenju mnogih na nedovoljen način dosegel prvi zadetek proti PSG-ju, s katerim je Realu odprl pot do zmage.

Ravno zadetek Portugalca iz najstrožje kazni je najaktualnejša tema pogovorov po zmagi Reala na prvi tekmi osmine finala lige prvakov. Razlog se skriva v temu, da je žoga tik pred udarcem rahlo odskočila od travnate površine in mu omogočila, da je proti vratom sprožil praktično iz “polvoleja”.

Nekdanji član Reala, danes pa strokovni komentator Michael Owen je dejal, da se mu je zdelo, da se je Cristiano Ronaldo žoge dotaknil dvakrat ter bi moral zaradi tega strel iz bele točke ponoviti.

Njegovo mnenje deli tudi nekdanji angleški sodnik Graham Poll: “Žoga bi morala v trenutku udarca mirovati. Ona se je premikala in sodnik bi moral ponoviti udarec. Zamislite si, da bi zapihal veter in žogo premaknil proti golu. Bi takrat sodnik strel ponovil? Verjamem, da bi.”

Nekdanji soigralec izjemnega Portugalca Rio Ferdinand pa ob vseh polemikah izpostavlja nekaj povsem tretjega. “On je to vadil na treningu. Prisežem. Noro,” je dejal Ferdinand. Mu verjamete?