Ronaldo: Salah je drugačen, ne primerjajte naju

Liga prvakov 25. Maj 201813:29 > 13:40
Getty Images

Prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo je pred finalom lige prvakov proti Liverpoolu v Kijevu izpostavil, da ni nobene potrebe po primerjavi z najboljšim igralcem redsov Mohamedom Salahom, temveč poudaril, da sta oba posebna na svoj način.

“Ljudje me želijo primerjati z drugimi igralci. Jaz sem drugačen od vseh, Salah pa je drugačen od drugih. On igra z levo nogo, jaz desno, jaz sem visok, on nekoliko nižji, z glavo igram višje. Povsem sva različna,” je o primerjavi z Mohamedom Salahom dejal Cristiano Ronaldo.

Za Egipčanom je sanjska prva sezona na Anfieldu, saj se je v vseh tekmovanjih 44-krat vpisal med strelce na 51 tekmah. Ronaldo je dosegel identično število zadetkov, vendar za to potreboval osem tekem manj.

Moram poudariti, da je imel Salah fantastično sezono. Videli bomo v soboto. To tekmovanje je posebno. Rad igram v ligi prvakov, uresničile bi se mi sanje, če bi jo osvojil petič. To bi bilo neverjetno. Želim biti osredotočen in osvojiti to sijajno trofejo,” je še dodal Portugalec.

Laurence Griffiths, Getty Images