Firmino: Ne bi rad govoril o Ramosu, ampak on je idiot

Liga prvakov 7. Jun 20183:12 > 3:22
y Shaun Botterill/Getty Images

Čeprav je finale lige prvakov za nami in se nezadržno približuje SP v nogometu, je Sergio Ramos še vedno stalen kamen spotike. Brazilski novinarji so člana Liverpoola Roberta Firmina vprašali, kaj si misli o nogometašu Reala.

Vse navijače in nogometaše Liverpoola je zagotovo močno prizadel poraz v finalu lige prvakov, še bolj pa morda boli govorica, da Redsi zaradi znanih razlogov niso bili enakopravni na igrišču. Ostali so brez Mohameda Salaha po njegovem duelu s Sergiem Ramosom, obenem pa je v javnost pricurljala vesta, da je vratar Loris Karius storil dve katastrofalni napaki, potem ko je tekmo branil s pretresom možganov. To stanje nemškega vratarja je v enem izmed zračnih dvobojev s komolcem izzval prav Ramos. 

Obrambni nogometaš Reala se je v španskih medijih branil, da ni odgovoren za vse, napadalec Liverpoola in brazilske reprezentance Roberto Firmino pa je imel hiter in kratek odgovor na njegove izjave.

“Raje ne bi komentiral. On ima svoj pogled na to, kaj se je zgodilo v finalu lige prvakov in zato mislim, da je idiot. To je OK,” je dejal Firmino, ki se z brazilsko nogometno reprezentanco pripravlja na prihajajoče Svetovno prvenstvo v nogometu.