Mane: Navijači Zvezde glasnejši od Kopa? Ne verjamem!

Liga prvakov 25. Okt 20181:53 > 1:55
Michael Regan, Getty Images Sport

Hitronogi napadalec Liverpoola Sadio Mane je postavil končni rezultat ob zmagi svojega moštva proti Crvene zvezde v 3. krogu skupinskega dela Lige prvakov (4:0), po tekmi pa spregovoril tudi o atmosferi na Anfieldu.

Nogometaši Liverpoola zadnje tri tekme skupinskega dela v skupini smrti pričakujejo s šestimi točkami, eno več od drugouvrščenega Napolija in dve točki pred Paris Saint-Germainom, medtem ko Crvena zvezda vedri na zadnjem mestu z le eno osvojeno točko. 

“Počutim se bolje in bil sem pripravljen na obračun,” je po tekmi dejal Sadio Mane, ki je nedavno prestal operacijo roke. Mane je dosegel zadetek iz igre, bi pa lahko bila zmaga Liverpoola še višja, če ne bi Mane zgrešil 11-metrovke.

“Vratar Zvezde Borjan je zbral nekaj odličnih obramb, a sem vesel, da smo bili učinkoviti. Spoštujemo Zvezdo in vemo, da naša naloga v Beogradu ne bo lahka. Vseeno pa vedno gremo na zmago.”

26-letni senegalski reprezentant je omenil neverjetno atmosfero na Anfieldu, ki je prepeval vseh 90 minut in po njegovih besedah še dodatno motiviral ekipo, je pa omenil tudi, da se ne boji vzdušja, ki ga za vsako tekmo pripravijo navijači Crvene zvezde v Beogradu: “Nikoli še nisem igral tam in ne vem, kakšni navijači nas pričakujejo. Da so glasnejši od našega Kopa? Tega ne verjamem!”

Crvena zvezda bo v 4. krogu skupinskega dela 6. novembra gostila Liverpool.