Spalletti: Igra Barcelone je popolna

Liga prvakov 5. Nov 201820:39 > 20:41
Paolo Bruno, Getty Images Sport

Inter se je v Serie A prebil že na drugo mesto, v torek pa ga čaka velik test v Ligi prvakov. Na San Siro prihaja Barcelona, ki si lahko z zmago že zagotovi prvo mesto v skupini B. Lionel Messi bo v kadru Kataloncev, a še ni znano, če bo začel tekmo

“Mislim, da na svetu ni težjega tekmeca na svetu od Barcelone. Njihova igra je prava referenca za trenerje v vseh športih. Igrajo popoln nogomet. Messi je najboljši nogometaš sveta, vsak otrok sanja o njegovem dresu, nogometaši se po tekmi borijo za njegov dres. Vse dela z dvojno hitrostjo,” je pojasnil trener Interja Luciano Spalletti. “Torkova tekma je za nas velik izziv, a prepričan sem, da se lahko enakovredno kosamo.”

“Messi je z nami, šele v torek pa se bom odločil, če bo igral. Normalno se lahko giblje po igrišču in zagotovo bo kmalu lahko igral igral vseh 90 minut . Pričakujem agresivni pristop Interja, ki je v zelo dobro formi. Verjetno se bodo odločili za presing po celotnem igrišču,” je na novinarski konferenci pred tekmo dejal trener Barcelone Ernesto Valverde.