Neymar je lažje zamenljiv kot Mbappe

Liga prvakov 25. Nov 201811:33 > 11:45
Catherine Ivill/Getty Images

Bivši francoski nogometaš Willy Sagnol je za RMC Sport objasnil, da v primeru, če se Brazilec ne bi mogel vrniti pravočasno za tekmo proti Liverpoolu v sredo, ima Tuchel več možnosti za njegovo zamenjavo, kot če bi manjkal francoski napadalec.

Neymar in Mbappe nista bila v ekipi PSG-ja v ligaški tekmi proti Toulousu v soboto, ki so jo Parižani dobili z minimalno prednostjo na Parku Princev (1:0). Ne Brazilec ne Francoz si nista pravočasno opomogla po poškodbah, ki sta jih staknila na reprezentančnih tekmah.

Tuchel še vedno čaka na zeleno luč obeh za sredino tekmo Lige prvakov proti Liverpoolu, na kateri si ob zmagi Parižani že lahko zagotovijo mesto v osmini finala. Bivši francoski reprezentant Willy Sagnol je ob tej priložnosti omenil, da je za klub bolj nujna vrnitev Mbappeja: “Če bi bil Mbappe tisti, s takšnimi težavami z mišico, kot jih ima Neymar, bi bili veliko bolj zaskrbljeni glede izida tekme. Menim, da je Kylian pomembnejši v sistemu, ki ga trenutno igra PSG. Neymarja je lažje nadomestiti. Mbappe prinaša v iglo globino in zanesljivost, ki je drugi igralci nimajo,” je povedal Sagnol za RMC Sport.