SK1 ob 21.00: Mourinho želi, da je Pogba vzor ostalim

Liga prvakov 12. Dec 20188:54 > 8:54
Clive Brunskill Getty Images Sport

Glavni trener Manchester Uniteda Jose Mourinho pričakuje, da bo Paul Pogba s svojo igro in borbenostjo vzor ostalim soigralcem v zadnji tekmi skupinskega dela Lige prvakov proti Valenciji.

V zadnjem krogu skupinskega dela Lige prvakov se bo Manchester United pomeril z Valencijo, ta obračun pa ne bo imel večjega rezultatskega pomena za ekipo iz Old Trafforda, ki si je že uvrstila v osmino finala najmočnejšega klubskega tekmovanja na svetu.  

Po besedah glavnega trenerja Joseja Mourinha bo v njegovi prvi postavi tudi Paul Pogba, ki je na zadnjih dveh tekmah domačega prvenstva sedel na klopi.

“Pričakujem, da bo Pogba odigral dobro tekmo in da bo pozitivno vplival na raven igre celotnega moštva. V ekipi je veliko nogometašev, ki ni dobilo veliko priložnosti za dokazovanje in ki ne igrajo veliko. Pogba jim mora biti za vzor,” je dejal Mourinho. 

Že naslednji konec tedna bo United v Premier ligi igral proti neporaženem Liverpoolu na Anfieldu.

Nočem govoriti o Liverpoolu. Nogomet je nogomet in tu je vse mogoče. Mi smo Manchester United in vedno si želimo doseči pozitiven rezultat,” je še dodal Mourinho.