Pochettino: Navijači od nas zahtevajo preveč

Liga prvakov 14. Feb 201910:24 > 10:35
Catherine Ivill/Getty Images

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino je po prepričljivi zmagi njegovega moštva s 3:0 v prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Borussiji iz Dortmunda dejal, da imajo navijači londonskega moštva nerealne zahteve zanj in za njegove varovance.

“Ko ljudje gledajo Tottenham ne pričakujejo samo zmage, ampak želijo, da igra kot Cruyffova Barcelona ali Sacchijev AC Milan. To je dobro, a na trenutke nas ljudje iz stroke podcenjujejo. Igramo precej bolje od naših ocen, ki jih dobimo po tekmah, a se je nemogoče boriti z mišljenjem stroke. Zadovoljen sem z okoliščinami v katerih smo, stvari se premikajo naprej, naša ekipa pa se bori, da pride do dobrih rezultatov. Ponosen sem na to. Moji igralci so heroji, brez obzira na to, kaj se bo zgodilo in si obenem zaslužijo vse pohvale. Kar počnejo v tej sezoni je neverjetno,” je po tekmi proti Borussiji dejal trener Tottenhama Mauricio Pochettino.

“Rezultat 3:0 je zelo dober, a ker je na drugi strani moštvo kot je Borussia, se človek ne sme sprostiti in jih mora spoštovati. Tudi v Dortmund bomo odšli z željo po zmagi.”