Presenečeni Ramos: Ni bilo namerno, nisem imel izbire

Getty Image/Matthias Hangst

Branilec Reala Sergio Ramos je najprej priznal, da je namerno prejel rumeni karton, sedaj, ko pa je UEFA vse skupaj začela preiskovati pa se čudi in pravi, da vse skupaj ni bilo namerno.

Real Madrid je v Amsterdamu z 2:1 dobil prvo tekmo osmine finala Lige prvakov. Po tekmi pa je veliko pozornosti nase preusmeril Sergio Ramos, ki je sicer najprej javno priznal, da je namerno prejel rumeni karton v zaključku tekme.

Vse skupaj je postalo zanimivo tudi UEFI, ki je proti kapetanu galaktikov sprožila preiskavo oziroma disciplinski postopek. V primeru, da UEFA ugotovi, da je Španec namerno prejel rumeni karton bo manjkal vsaj še na prvi tekmi četrtfinala.

Zelo sem presenečen. Prekršek je bil neizbežen, ampak nisem želel prejeti kazni. Nisem imel izbire. Ajax je imel izjemno nevaren protinapad, rezultat pa je bil 2:1. Dojel sem, da nimam druge izbire kot, da storim prekršek. To sem imel v mislih, ko sem dejal, da je v nogometu potrebno sprejeti težke odločitve.”

u sa Romom jer tada smo već imali obezbeđeno prvo mesto pred plej-of, ili u poslednjoj utakmici sa CSKA, koja nije bila bitna.

Lani je nekaj podobnega storil Dani Carvajal na predzadnji tekmi skupinskega dela in zaradi poznejše kazni UEFE izpustil prvo tekmo osmine finala proti PSG.