Bonucci: Mi svoja j**ca pokažemo z igro na igrišču!

Liga prvakov 13. Mar 20190:12 > 0:14
Getty Image/ Giuseppe Bellini

Obrambni igralec Juventusa Leonardo Bonucci je po zmagi Juventusa v povratni tekmi Lige prvakov proti Atleticu dejal, da je stara dama na domačem stadionu pokazala svoj pravi karakter in obraz.

Juventus iz Torina je v povratni tekmi osmine finala Lige prvakov po treh zadetkih Cristiana Ronalda uspel priti v četrtfinale elitnega tekmovanja, pa čeprav je bil v težkem položaju, saj je Atletico iz Madrida prvo tekmo pred domačimi gledalci dobil z 2:0.

“To je velik večer za vse nas. Veliko besed je bilo izgovorjenih in napisanih po koncu prve tekme, Juventus pa je vsem odgovoril na zelenici, kjer smo pokazali pravi karakter in j**ca!”, je povedal Leonardo Bonucci.

Ronaldo je s tremi zadetki kraljeval na zelenici, Bonucci pa ni izpustil priložnosti, da je za pripravo na tekmo pohvalil tudi Massimilliana Allegrija.

Vse je storil kot je treba! Rekel nam je, naj pritiskamo po krilih, zato, da njihove hitre igralce držimo karseda stran od našega gola. To smo tudi storili. Na ta način smo prišli do zmage. Trener nas je odlično vodil in zato mu čestitam. Adrenalin nam teče po žilah in zato lahko gremo do konca,” je dejal 31-letni branilec. 

https://twitter.com/foetball247/status/1105633993796567040