Evra objavil Ronaldovo sporočilo: "Sesuli jih bomo"

Liga prvakov 14. Mar 201915:12 > 15:39
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Nekdanji francoski reprezentant Patrice Evra je obavil 'screenshot' dopisovanja s Cristianom Ronaldom. Napadalec Juventusa je bil prepričan, da bo Stara dama na povratni tekmi Lige prvakov 'razbila' Atletico Madrid.

Prejšnji torek se bo zapisal kot magični večer za Juventus in Cristiana Ronalda. Portugalski nogometaš je dosegel hat-trick, s katerimi je izničil vodstvo Atletica iz prve tekme, poskrbel za preobrat in zagotovil torinskemu klubu vstopnico za četrtfinale Lige prvakov.

Rezultat je bil veliko presenečenje za marsikoga, a ne za Cristiana Ronalda. Bivši Galaktik je bil pred tekmo trdno prepričan, da se bo Juve izognil izločitvi. Imamo dokaze.

Konkretno gre za nekaj sporočil preko mobilne aplikacije Whatsapp, ki si jih je zvezdnik Stare dame izmenjal s Patricom Evrajem, bivši francoski nogometaš pa jih je pred nekaj urami objavil na svojem Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/Bu_QCBahMaI/

‘Brat, računam nate na povratni tekmi Lige prvakov! Nikoli ne dvomim vate! Ljudje me morijo vedno, ko izgubi Juventus ali ti,” je Ronaldu zapisal Evra.

‘Vem. Uspelo nam bo. Doma jih bomo sesuli,” se je glasil Cristianov odgovor.