"Lahko igramo z Juventusom, imamo mlade, imamo Tadića"

David Ramos, Getty Images

Izvršni direktor Ajaxa Edwin van der Sar verjame, da ekipa iz Amsterdama ni brez možnosti proti Juventusu v četrtfinalu Lige prvakov. Prvi obračun si 10. aprila oglejte v živo na SK 1.

David Ramos, Getty Images Sport

Nizozemski velikan je na prvi stopnički izločilnih bojev izločil trikratne zaporedne evropske prvake iz Madrida in z veliko optimizma pričakuje četrtfinalni spopad z Juventusom.

Pričakujemo razburljivi tekmi z Juventusom. Veseli smo, ker smo v četrtfinalu. Ajax je na visokem nivoju odigral obračuna proti Realu in nadejamo se, da bomo to ponovili tudi proti ekipi iz Torina,” je optimistično razpoložen legendarni Edwin van der Sar.

Nekdanji izjemni čuvaj mreže izjemno zaupa ekipi, ki jo na igrišču vodi Dušan Tadić. “Igralci Ajaxa so polno samozavesti in verjamejo v sebe. Verjamejo, da lahko premagajo Juventus. Imamo mlado ekipo, imamo Tadića in Blinda, ki nam prinašata izkušnje. Še vedno smo v Ligi prvakov, zmaga proti Realu pa nam je vlila dodatno zaupanje,” je dodal Van der Sar.

Prvi četrtfinalni obračun bo na sporedu 10. aprila v Amsterdamu (ob 20:45 v živo na SK 1), povratna tekma sledi šest dni kasneje v Torinu.