"Mi smo United, nikoli nas ne smete odpisati!"

Liga prvakov 11. Apr 20190:16 > 0:18
Michael Regan, Getty Images Sport

Scott McTominay je imel v prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Barceloni kar nekaj lepih izhodišč za spremembo rezultata, a je Barca odlično stala v obrambi in na Old Traffordu slavila z 1:0. Rdeči vragi pa so prepričani, da zgodbe še ni konec.

Glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je po prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Barceloni hvalil svojega mladega igralca Scotta McTominayja, ta pa s svojo predstavo ni bil zadovoljen.

“Mislim, da smo prvih 10 ali 15 minut odigrali s preveč spoštovanja do nasprotnika in nismo dobro vršili pritiska,” je dejal McTominay takoj po tekmi. 

“Po začetku smo se prilagodili in začeli prevzemati pobudo in nadzor nad tekmo in mislim, da smo bili boljša ekipa na zelenici od Barcelone. Na žalost nismo uspeli doseči zadetka. Mi smo Manchester United, nas ne smete nikoli odpisati. Barca ima vrhunske igralce, a jih imamo tudi mi in kmalu bomo videli, kako se bodo stvari razvile na stadionu Camp Nou,” je še dodal mladenič v dresu Uniteda.

Ekipi bosta povratno tekmo odigrali že v torek, 16. aprila, Barca pa po prvi tekmi vodi z 1:0, zahvaljujoč avtogolu Luka Shawa.