Klopp: Zmagali smo in nihče se ni poškododval

Liga prvakov 6. Nov 20190:17 > 0:28
Laurence Griffiths/Getty Images

Po zmagi proti Genku, je trener Liverpoola Jürgen Klopp izrazil zadovoljstvo, pa čeprav njegova ekipa ni igrala najbolje. Liverpool ima pred seboj hektično nadaljevanje sezone, saj bodo do novega leta igrali tekme na 3-4 dni.

“Najbolj pomembno je, da smo slavili in da se nihče ni poškodoval,” je takoj po tekmi med Liverpoolom in Genkom dejal trener redsov Jürgen Klopp.

“Rezultat je takšne le zato, ker nismo izkoristili priložnosti, to pa je poskrbelo, da je bila tekma zelo zanimiva in da se je Genk držal pri življenju, pa čeprav bi morala biti tekma odločena že v prvem polčasu. Vedeli smo, da so v nekaterih pogledih zelo neugodni, tudi mi pa smo zaigrali s tremi napadalci, ki nikoli niso zaigrali skupaj v takšni formaciji. To je ustvarilo nekaj prostora, a njim odprlo pot po krilih. Lahko bi nekajkrat zadeli in povsem spremenili potek tekme, je pa Genk dosegel čudovit gol,” je dodal Klopp.

Liverpool bo do 2. januarja 2020 na vsake tri ali štiri dni moral odigrati tekmo, najsibodi v domačem prvenstvu, pokalu, svetovnem klubskem prvenstvu ali pa Ligi prvakov. Časa za počitek ni.

“Zdaj smo prvi na lestvici, a čakata nas dve težki tekmi, ki ju moramo dobiti,” je zaključil nemški strateg.