Bleda Zvezda brez možnosti proti Tottenhamu

Liga prvakov 6. Nov 201920:03 > 22:54
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Nogometaši Crvene zvezde so v 4. krogu skupinskega dela lige prvakov izgubili proti Tottenhamu, ki je bil v Beogradu boljši s 4:0.

FK Crvena zvezda

Evropski podprvak je rdeče-belim odčital še eno lekcijo in dobil še drugo medsebojno tekmo v ligi prvakov. Beograjčani so sicer tekmo začeli dobro, nato pa so gostje prevzeli pobudo in bili ves čas boljši nasprotnik.

Prvi gol na tekmi je po pravem fliperju pred domačim golom in po vratnici ter prečki dosegel Lo Celso, ki je bil natančen v 34. minuti. V drugem polčasu so spursi dosegli še tri gole in prišli do visoke zmage. Son je bil natančen v 57. in 61. minuti, končni rezultat pa je v 85. minuti postavil Eriksen.

Gostitelji so imeli nekaj priložnosti, še v prvem polčasu pa tudi sami dvakrat v eni akciji stresli okvir gola. Najnevarnejši pri Zvezdi je bil napadalec Pavkov, ki pa nikakor ni uspel ugnati Gazzanige.

Bayern je na prvi tekmi v tej skupini v zgodnejšem terminu premagal Olympiacos, ki se bo z Zvezdo boril za tretje mesto v skupini. Zaenkrat so v boljšem položaju Beograjčani, ki imajo na svojem računu tri točke in dve točki naskoka pred grškim velikanom. 

Katarina Kostić