V sredo ekskluzivno na SK 1: Milan z Birso ali Ajax?

Liga prvakov 6. Dec 201312:24 > 12:26

Ljubljana – V torek in sredo bomo dobili še preostale potnike v osmino finala Lige prvakov. V skupini H se bosta za zadnje prosto mesto udarila Milan in Ajax. Obračun dveh nekdanjih evropskih prvakov si v sredo ekskluzivno oglejte na SK 1!

Skupinski del Lige prvakov bomo na Sport Klubu sklenili z ekskluzivnim prenosom obračuna med Milanom in Ajaxom. Kdo se bo iz skupine H v osmini finala najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja pridružil Barceloni? Rdeče-črni z Valterjem Birso na čelu ali velikan iz Amsterdama? Odgovor boste naslednjo sredo dobili na Sport Klubu!

Eni in drugi so sicer daleč od svojih zlatih časov. Ajax na Nizozemskem še osvaja naslove, v Evropi pa je v zadnjih letih povsem nekonkurenčen tistim zares najboljšim evropskim ekipam. A z zmago v 5. krogu proti Barceloni je klub iz Amsterdama znova spomnil na zlate čase, hkrati pa tudi ostal v igri za napredovanje v osmino finala. Tudi Milanu v zadnjem času prav nič ne gre po načrtih. Sedemkratni evropski prvak ima velike težave v Serie A, kjer je daleč od najboljših mest, sezono bi lahko vsaj deloma rešil z uspehom v Ligi prvakov.

Na zadnji krog skupinskega dela Lige prvakov se pripravlja tudi ekipa Sport Kluba. Novinarji že pripravljajo zanimive prispevke, ki jih boste videli pred tekmo, voditelj studia Miha Penko pa pili še zadnje podrobnosti.

Po zadnji tekmi skupinskega dela sledi zimski premor, Liga prvakov pa se bo na male zaslone vrnila 19. februarja.

Liga prvakov, skupina H:


Sreda, ob 20.45:

Milan – Ajax (v živo na SK 1)
Barcelona – Celtic

Lestvica: 1. Barcelona 10 točk*, 2. Milan 8, 3. Ajax 7, 4. Celtic 3

* – v osmini finala

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images