Ancelotti: Trenerjev kovček je vedno spakiran

Liga prvakov 10. Dec 20191:11 > 1:11
Francesco Pecoraro/Getty Images

Italijanski nogometni strkovnjak Carlo Ancelotti je dejal, da ga namigovanja in govorice o njegovi odpovedi pri Napoliju ne strašijo. Napoli bo svojo evropsko sezono nadaljeval proti Genku, tudi v neposrednem prenosu na SK2 ob 18:55!

Zaradi slabe situacije v klubu se italijanski mediji iz dneva v dan glasneje sprašujejo, kdaj bo Carlo Ancelotti dobil odpoved pri Napoliju. Prvi človek kluba Aurelio De Laurentiis izgublja potrpljenje, je pa že opravil prvi pogovor z morebitno zamenjavo, to pa naj bi bil nekdanji odlični igralec AC Milana Gennaro Gattuso.

Povezano

“Trenerjev kovček je vedno spakiran, pri tem delu se ne moreš sprostiti,” je dejal Ancelotti.

“Normalno je, da se v takšnem položaju pod vprašaj daje delo trenerja. Jaz sem pripravljen. To sem v svoji karieri že doživel, tega se ne bojim. Če se mora to zgoditi, me ne skrbi.”

Napoli je trenutno na sedmem mestu v Serie A, drevi pa bo iskal potrditev uvrstitve v izločilne boje Lige prvakov proti Genku.

“Ne bom se pretvarjal. Ekipa od sebe ne daje tega, kar si želimo. V Evropi smo gledali nek drug Napoli, takšnega bi rad videl tudi v domačem prvenstvu.”