"PSG želi več od četrtfinala, ponosen sem na Neymarja"

Liga prvakov 13. Mar 202011:15 > 11:17
UEFA - Handout/UEFA via Getty Images

Predsednik PSG-ja Nasser Al-Khelaifi je bil zadovoljen z zmago proti dortmundski Borussii in napredovanjem v četrtfinale Liige prvakov, tistim, kar je njegova ekipa prikazala na igrišču in tudi atmosfero, ki so jo navijači ustvarili izven stadiona.

Čeprav je bil obračun zaradi grožnje imenovana koronavirus odigran pred praznimi tribunami Parka Princev, je bilo v okolici stadiona zelo pestro in prešerno vzdušje.

“Prvič po nekaj letih smo se uvrstili v četrtfinale, vendar se tu ne želimo zaustaviti. Naše ambicije so večje od tega. Prvo bomo proslavili, nato pa bomo razmišljali o naslednjem krogu. Naši navijači so najboljši na svetu, zelo sem ponosen na njih. Odigrali smo odlično tekmo za njih,” je bil po uvrstitvi med najboljših osem ekip na stari celini zadovoljen predsednik PSG-jaNasser Al-Khelaifi in nadaljeval: “Pred tekmo sem se pogovarjal z Neymarjem in dejal mi je, da je v 100 odstotni formi. Odigral je fantastično, ponosen sem na njega in celo ekipo in zahvaljujem se vsem. Številni so dvomili v PSG in se spominjali tega, da smo trikrat zapored izpadli v osmini finala. Zaslužili smo si napredovanje, igralci so pokazali fantastičen karakter. Lahko pridemo daleč.”