Luis Enrique: Zakaj ne bi sanjali?

Liga prvakov 15. Feb 201711:01 > 11:15
David Ramos/Getty Images

Barcelona je včeraj v Parizu doživela pravi polom. Na prvi tekmi osmine finala je bil s kar 4:0 boljši PSG, kar pomeni, da blaugrano čaka izredno težka naloga na povratni tekmi. Luis Enrique ne meče puške v koruzo in pravi, da so dovoljene sanje...

To je bil izenačen najvišji poraz Barcelone v Ligi prvakov, Luis Enrique pa po tekmi ni našel razlogov za takšno odpoved svoje ekipe. “Težko je objasniti, kaj se je zgodilo. Bili so boljši od samega začetka, mi pa smo igrali katastrofalno,” je iskreno priznal strokovnjak na klopi španskega prvaka.

Nobeni ekipi v zgodovini tekmovanja ni uspelo nadoknaditi zaostanka 0:4 po prvi tekmi v svojo korist. “Težko bo, to je jasno. Ampak igrali bomo na svojem stadionu, pred svojimi navijači, kjer bomo potrebovali herojsko predstavo”, je deal Enrique in še dodal: “Zakaj ne bi sanjali?”

Pri Parižanih je blestel Angel di Maria, Barcelonin stari znanec, ko je igral še za madridski Real. Di Maria je prav včeraj praznoval 29. rojstni dan, to pa je proslavil z dvema fantastičnima zadetkoma v mrežo bluagrane.