Ronaldovo divjanje v hipu zajelo svetovni splet

Liga prvakov 26. Nov 202113:47 > 13:51 0 komentarjev
FOTO: Guliverimages.

V zadnjih letih številni veliki nogometni klubi odpirajo vrata velikim globalnim medijskim igralcem, ki poskrbijo za zakulisne zgodbe dogajanja v najpopularnejših ekipah sveta. Amazonov dokumentarec All or Nothing: Juventus ponuja pogled v slačilnice slovitega torinskega kluba. Zadnji posnetki razkrivajo zanimivo dogajanje ob polčasu lanskoletne povratne tekme osmine finala Lige prvakov proti Portu, v glavni vlogi pa je Cristiano Ronaldo.

Juventus je v lanski sezoni Lige prvakov doživel pravi šok, ko ga je v osmini finala iz evropske nogometne elite izločil Porto. Portugalci so na prvi tekmi Torinčane ugnali z 2:1, na povratni tekmi pa v prvem polčasu z golom Sergia Oliviere še povišali prednost v skupnem seštevku. Vzdušje v slačilnici stare dame je bilo tako med polčasom vse prej kot dobro, posnetki pa razkrivajo pogovor med Cristianom Ronaldom in soigralci.

Ronalno: “Bolj se moramo truditi. Sploh nismo igrali!”

Cuadrado: “Ne razburjaj se.”

Ronaldo: “Igramo kot drek, vedno!”

Cuadrado: “Ti moraš biti vzor za vse.”

Ronaldo: “Tudi jaz sem za en drek! Moramo si iskreno povedati stvari, igrali smo kot drek! To je tekma Lige prvakov, pokazati moramo pravi odnos.”

Besnenje Ronalda je umiril šele trener Andrea Pirlo, a stari dami v drugem polčasu ni uspelo preobrniti rezultata. Po koncu sezone sta se od črno-belih poslovila tako sloviti Portugalec kot tudi mladi italijanski strateg.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!