Uradno: Sergio Ramos okrepil PSG

La liga 8. Jul 202111:09 > 13:06
Sergio Ramos
Sergio Ramos je s PSG podpisal dvoletno pogodbo. Govori se, da bo na leto prejemal med med 13 in 15 milijonov evrov. Foto: Twitter/PSG

Sergio Ramos je zdaj tudi uradno iz madridskega Reala prestopil k PSG. Izkušeni branilec je s Parižani podpisal pogodbo do leta 2023. Ramos je v Pariz prestopil brez odškodnine, saj se mu je pri Realu konec junija iztekla pogodba.

“Zelo sem vesel, da sem se pridružil PSG. To je velika sprememba v mojem življenju, nov izziv, gre za dan, ki ga ne bom nikoli pozabil,” je za uradno spletno stran dejal 35-letni Sergio Ramos.

“Ponosen sem, da bom del tega ambicioznega projekta, del ekipe, v kateri je toliko odličnih igralcev. PSG je klub, ki se je dokazal na najvišji ravni. Želim si, da še zrastem kot igralec in ekipi pomagam, da osvoji kar se da veliko lovorik,” je še dodal.

Prestop je uradno potrdil tudi PSG:

“Danes PSG izreka dobrodošlico enemu najboljših igralcev naše ere. Veseli smo, da se nam je pridružil. Gre za kompletnega igralca, enega najboljših branilcev vseh časov. Je rojen borec, vodja in profesionalec,” ob predstavitvi nove okrepitve ni mogel skriti navdušenja predsednik PSG Nasser Al Khelaifi.

Ramos je v Real prišel leta 2005 iz Seville, nato pa za beli balet igral kar 16 sezon. Z Madridčani je na 671 tekmah osvojil kar 22 lovorik, petkrat je bil z ekipo španski prvak, štirikrat pa je osvojil tudi Ligo prvakov.

PSG je ta teden potrdil tudi prihod Achrafa Hakimija. Maročan je za razliko od Ramosa PSG stal 60 milijonov evrov. Hakimi je v pretekli sezoni z Interjem osvojil italijansko prvenstvo.

Komentari

Vaš komentar