Jović: Pokazali smo karakter po težkem porazu

FIFA Svetovno Prvenstvo 15. Nov 202023:24 > 23:27
Laszlo Szirtesi/Getty Images

Srbski napadalec Luka Jović priznava, da je bilo po porazu v finalu play-offa za evropsko prvenstvo, zelo težko stopiti skupaj in odigrati tekmo v Ligi narodov.

Orli so v okviru skupine B3 igrali v Budimpešti in remizirali z Madžarsko. Tekma je bila na sporedu samo 3 dni po težkem porazu Srbije na odločilni tekmi s Škotsko.

Pričakovali smo težko tekmo. Ni lahko igrati po takšnem porazu. Dali smo vse od sebe, pokazali smo karakter. Remi je bil včeraj najrealnejši rezultat. Imeli smo priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. Potrti smo zaradi poraza s Škotsko, a pred nami je še tekma z Rusijo. Morali bomo dati vse od sebe,” je dejal napadalec Reala.

Jović je v zaključku tekme zapravil dve lepi priložnosti:

Poraz je vplival tudi na psihološki nivo. Upam, da bom lahko vtis popravil na naslednji tekmi,” je dejal Jović

Srbi so trenutno na zadnjem mestu v skupini B3. Da bi obstali v drugi najkakovostnejši diviziji morajo obvezno premagati Ruse, poleg tega pa mora tudi Madžarska premagati Turčijo.

Pripravili se bomo kot za vsako drugo tekmo. Dali bomo vse od sebe in upali na najboljše. Potrebujemo pomoč Madžarov, a osredotočiti se moramo le na tekmo z Rusijo. Želimo si ostati v diviziji B,” pravi Luka Jović.