Navijači Arsenala navdušeni nad dekletom nove okrepitve

Nogomet 20. Jan 202318:21
Claudia Kowalczyk
Foto: Instagram/Claudia Kowalczyk

Ne samo Leandro Trossard, k Arsenalu se bo v prihodnjih dneh preselil tudi branilec Spezie, Poljak Jakub Kiwiar. 22-letni branilec, ki bo že v soboto v Londonu opravil zdravniške preglede, bo podpisal pogodbo svojega življenja, še veliko prej pa je na loteriji zadel zunaj igrišča. Zakaj? Spodaj vam bo vse jasno.

Vodilna ekipa Premier League Arsenal je se je v zadnjih dneh dodobra okrepila. Topničarji so danes potrdili prihod Leandra Trossarda, v London pa prihaja tudi 22-letni branilec Spezie Jakub Kiwior. Poljak bo v soboto v Londonu opravil zdravniške preglede, topničarji bodo zanj po pisanji Fabrizia Romana odšteli 20 milijonov evrov, v pogodbo pa bodo vključeni tudi bonusi.

Navijaška baza Arsenala je takoj po tej informaciji začela raziskavo, kdo je 22-letni Poljak in kaj zmore? “Za zdaj je daleč od Arsenalovega nivoja. Gre za osrednjega branilca, ki lahko igra tudi na boku in tudi na zadnjem veznem na sredini igrišča. Gre za igralca, ki odlično zadrži žogo, ima dober odstotek zaključenih podaj in je zelo samozavesten pri gradnji napada. Vse skupaj se ujema s filozofijo Arsenala,” je zapisal poljski novinar Mateusz Hawrot.

Claudie je kar osem let starejša od Kiwiarja:

Poljakovo dekle mojstrica twerkanja

Raziskava je pripeljala tudi do Poljakovega dekleta Claudie Kowalczyk, ki je zaradi svoje lepote že polnila naslovnice. Gre za plesalko ter učiteljico twerkanja.

Kaj twerkanje sploh je? Gre za neke vrste erotični ples, priljubljen predvsem v Južni Ameriki, sestavljen je iz plesa in ritmičnega tresenja zadnjice. Čeprav je ta plesni slog marsikomu nerazumljiv, Claudie vedno znova poudarja, da je ples že vrsto let njena največja strast v življenju.

Njena največja uspeha v plesu sta zmaga na tekmovanju Germany Twerk Competition 2017 in polfinale evropskega prvenstva v twerku 2018.

Med drugim je tudi lastnica blagovne znamke oblačil namenjene twerkanju.

Kaj zmore Claudia, lahko ji le zaploskamo:

Komentari

Vaš komentar