VIDEO: Kako je Suarez goljufal na izpitu italijanščine

REUTERS/Susana Vera

Italijanski mediji so objavili posnetek, ki prikazuje, kako je nogometaš Atletica Madrida Luis Suarez goljufal na izpitu italijanskega jezika na univerzi v Perugii.

Potem ko je Luis Suarez po imenovanju Ronalda Koemana za trenerja postal v Barceloni nezaželen, si je novega delodajalca iskal tudi v Italiji. Zanj se je resno zanimal Juventus, ki pa je od Urugvajca želel, da si pred prestopom v Torino priskrbi italijansko državljanstvo. Do slednjega je bil tudi upravičen, saj je njegova žena Italijanka. Vendar še preden bi ga lahko prejel, je moral napadalec najprej opraviti izpit italijanskega jezika.

Tega je opravljal na univerzi v Perugii, kjer pa je preživel le eno uro, zato so številni posumili v nepravilnosti. Kasnejša policijska preiskava je pokazala, da je Suarez prejel vnaprej pripravljena vprašanja, posledično pa je bila razveljavljena tudi njegova diploma.

Da je do nepravilnosti resnično prišlo, sedaj potrjuje tudi posnetek, ki so ga v teh dneh objavili italijanski mediji. Na njem se med drugim vidi, kako Suarez zbija šale s profesorji, s katerimi pa kasneje ni imel več opravka, saj se je namesto za prestop v Juventus odločil, da kariero nadaljuje v madridskem Atleticu.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje