Kane se je odločil, Levy postavil noro ceno

Nogomet 18. Maj 202114:09 > 14:19
Harry Kane bo pri Cityju zasedel izpraznjeno mesto po odhodu Sergia Agüera, a sinjemodri bodo morali zanj mastno plačati. Foto: Guliverimages

Harry Kane že ve, kje bo igral v naslednji sezoni, poroča Athletic. Angleški napadalec ostaja na Otoku, iz Londona odhaja v Manchester.

Harry Kane, ki ni več najmlajši, šteje namreč 28 let, ima dovolj čakanja, želi se boriti za lovorike in bolj idealnega kluba za to početje, kot je Man City, ni. Angleški stroj za zadetke je o tem že obvestil reprezentančne kolege pri sinjemodrih, poroča britanski Athletic.

Tudi Man City bi ga z veseljem vzel v svoje vrste, saj po sezoni odhaja Sergio Agüero, a ne glede, da bi se Kane in City vse skupaj hitro dogovorila, je tukaj še velika ovira. Imenuje se Daniel Levy, ki slovi kot eden nabolj težkih pogojalcev v nogometnem mestu.

Predsednik Londončanov bo zagotovo v tej situaciji želel zaslužiti kar se da veliko. Njegove pogojalsko izhodišče je odlično, saj se napadalcu pogodba pri Tottenhamu izteče šele junija 2024, zato se ne bi čudili, če bo za Kana res prejel 150 milijonov evrov. Govori se, da za manj o prodaji ne bo niti razmislil.

Komentari

Vaš komentar