Kapetan Domžal sprejel pomembno odločitev

Nogomet 23. Dec 202121:38 1 komentar
Senijad Ibričić, vezist NK Domžale.

Kapetan nogometnega kluba iz Domžal Senijad Ibričić je sporočil, da po koncu sezone zaključuje dolgoletno nogometno pot.

Nogometaš iz Bosne in Hercegovine je v pogovoru za spletno stran Domžal tudi uradno potrdil, da po koncu letošnje sezone nogometne čevlje postavlja v kot. Šestintridesetletnik se je Domžalam pridružil pred štirimi leti, odtlej pa zanje zaigral na 140 ligaških, 11 pokalnih in 21 evropskih tekmah ter zanje zabil 47 zadetkov.

“Res je. Skupaj z družino sem se odločil, da gre za zadnjo sezono v moji karieri, a tudi kasneje ostajam v klubu. Zadnje zimske priprave bom zagotovo opravil na vrhuncu. To je najtežji del sezone, a ne bo popuščanja, saj se želim čim bolje pripraviti in tako skleniti nogometno pot na najboljši možen način. To je namreč pomembno tako zame kot celotno ekipo, ki mora tudi v prihodnje nastopati na evropskem odru,” je sporočil Senijad Ibričić.

Nekdanji član splitskega Hajduka in moskovske Lokomotive, ki se lahko pohvali tudi s 44 nastopi za reprezentanco BiH, bo po slovesu od nogometnih zelenic v klubu bržkone prevzel vlogo športnega direktorja. To sedaj opravlja Matej Oražem, ki pa se prihodnje leto podaja v boj za županski stolček Domžal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje