Kapun: V nedeljo moramo pokazati pravi obraz

Foto: NK Olimpija Ljubljana

Po porazu Olimpije na derbiju v Domžalah imajo Ljubljančani na vrhu lestvice Prve lige le še dve točki prednosti pred Mariborčani. Z večnimi tekmeci jih v nedeljo čaka derbi v Stožicah.

Ljubljančani so imeli minuli konec tedna priložnost, da Mariboru na vrhu lestvice državnega prvenstva pobegnejo na sedem točk. Proti Aluminiju so le remizirali, nato je sledil še poraz v Domžalah (0:2). Štajerci so zdaj le še dve točki za vodilno Olimpijo, zelo blizu pa je tudi Mura, ki ima le točko manj od Maribora.

Domžalčani so na sredini tekmi dosegli dva gola v prvem polčasu in nato prednost zadržali vse do konca. “V tekmo smo šli preveč neodločno in premalo smo tvegali. Potem smo dobili dva gola, ki sta izvirala ravno iz tega, da smo šli preveč zaspano v srečanje. V drugem polčasu smo želeli preobrniti rezultat, ampak ni šlo. Sedaj se moramo dobro regenerirati, pogovoriti in v nedeljo imamo popravni izpit. Nič še ni končano, a potrebno bo pokazati povsem drugačno igro,”  je medlo predstavo Olimpije v Domžalah komentiral zvezni igralec zmajev Nik Kapun.

Pred zelenimi je naporen teden, v nedeljo najprej doma v izjemno pomembnem derbiju gostijo večne tekmece iz Maribora, v sredo pa se vračajo v Domžale na pokalni polfinalni obračun. Pred varovanci Gorana Stankovića sta morda ključni tekmi, ki bosta odločali o uspešnosti letošnje sezone. “Zaskrbljenosti še ni, je pa zagotovo pred nami težek razpored. Igramo za Olimpijo, zato moramo iti vsako tekmo na zmago. Ne smemo obupati, dvigniti moramo glave in v nedeljo pokazati pravi obraz. Verjamem v fante, verjamem v strokovni štab, da se bomo pobrali in zaigrali, tako kot znamo,” je za spletno stran kluba še dodal Kapun.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje