Kdaj bo na sporedu prvi večni derbi v novi sezoni?

Nogomet 20. Jun 20227:13 > 8:35
Foto: Jure Banfi

Čeprav se zdi, da se je minula nogometna sezona Prve lige Telemach šele dobro končala, je pred vrati že novo tekmovalno obdobje. To se bo začelo danes s tradicionalnim žrebom parov na Brdu pri Kranju, ki si ga boste v živo lahko ogledali na Sportklubu.

Kot vsako leto, bo tudi tokrat najbolj vroče vprašanje – kdaj bodo na sporedu vsi štirje prvenstveni večni derbiji v prihajajoči sezoni. Nova kroglica v bobnu za določitev prvoligaškega koledarja bo tista z imenom Gorice, Primorci bodo med slovensko nogometno elito zamenjali Aluminij. Poleg žreba bo osrednji del programa namenjen tudi podelitvam nagrad najboljšim posameznikom v minuli tekmovalni sezoni.

Žreb parov nove sezone Prve lige Telemach si boste lahko od 17.30 naprej v živo ogledali na Sportklubu. Za pestro vsebinsko dogajanje bo poskrbela ekipa oddaje Pod prečko. Kot gost se nam bo na žrebu pridružil tudi nekdanji slovenski reprezentant Nejc Skubic.

Po končanem žrebu se bomo pogovarjali tudi z nekaterimi ključnimi akterji nove slovenske prvoligaške sezone, poseben poudarek bomo namenili ekipam, ki bodo že čez tri tedne slovenski nogomet predstavljale v Evropi. Poleg prvoligaškega žreba bo opravljen tudi žreb druge lige, v katero sta se letos kot novinca prebili ekipi Brinje-Grosuplje in NK Kety Emmi Bistrica.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje