Ko z nepremišljeno izjavo zavržeš sanjsko pogodbo

Nogomet 1. Jul 202212:38 > 13:20 7 komentarjev
FOTO: Uroš Skaza

Zdelo se je, da je Ognjen Mudrinski tik pred prihodom v Celje, a zdaj s prestopom ne bo nič. V javnost je namreč pricurljal videoposnetek, v katerem se Mudrinski norčuje iz Celjanov.

Mudrinski se v videoposnetku hvali s pogodbo, ki so mu jo Celjani ponudili: “Ubil sem jih, ubil. Zame zbirajo denar po Celju. Odnesi jim vrečo, da dajo denar na kup, da bo pri tebi.”

Videoposnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Čeprav se je v zadnjih tednih zdelo, da iz prestopa Ognjena Mudrinskega v Celje ne bo nič, kar je v pogovoru za Večer pred dnevi razmišljal tudi generalni direktor grofov Valerij Kolotilo, so se stvari v zadnjih dneh obrnile v pozitivno smer. Prestop je bil pred vrati, Mudrinski je bil po naših informacij namreč tik pred podpisom pogodbe s Celjani. Zdaj pa tega ne bo nič, saj so se vodilni možje celjskega prvoligaša po ogledu postnega odrekli uslugam srbskega napadalca.

Mudrinski se je tako zaradi lastne neumnosti odpovedal sanjski pogodbi, ki bi mu v treh letih prinesla za slovenske razmere skoraj nepredstavljive zaslužke. V vodstvu celjskega kluba objave tega videoposnetka in blatenja ugleda NK Celje niso želeli komentirati.

Mudrinski je bil v pretekli sezoni sicer najboljši strelec Prve lige Telemach. V dresu Maribora je zabil 17 zadetkov, prejel je tudi navijaško nagrado Vijol’čni bojevnik. A kmalu je bilo jasno, da so njegove finančne zahteve previsoke za Maribor.