Griezmann: Z Messijem se odlično razumeva

La liga 24. Nov 202010:44 > 10:52
REUTERS/Albert Gea

Eric Olhats, nekdanji zastopnik Antoina Griezmanna, je nedavno dvignil veliko prahu z izjavo, da se v Barceloni vse vrti okrog Lionela Messija, ki je po njegovih besedah naredil vse, da je v prvih tednih čim bolj otežil življenje francoskemu napadalcu.

Sportklub Slovenija

Messi se je na vse skupaj odzval z izjavo, da ima dovolj tega, da je vedno dežurni krivec pri Barceloni, zdaj pa se je oglasil še Griezmann. Francoz zatrjuje, da nima nikakršnih težav z argentinskim čarovnikom.

Res je, da Messiju ni bilo prav, ker sem leta 2018 zavrnil ponudbo Barcelone. Ko sem leto zatem prišel v klub sem rekel, da bom na igrišču naredil vse, da pridemo do čim boljših rezultatov. Messi mi je dal podporo, imava odličen odnos,” razkriva Francoz.

Povezano

Griezmann se je razgovoril tudi o Olhatsu in o svojem stricu Emmanuelu Lopesu, ki sta najbolj pogosto govorila o sporu z Messijem.

Olhats je bil nekoč zame zelo pomembna oseba, zdaj pa že dolgo ne komunicirava. Razlog za spor je, ker se ni odzval na povabilo na mojo poroko. Takrat sva prekinila stike. Kar se tiče strica, on ne ve, kako funkcionirajo zadeve v nogometu. Z njim nikoli nisem govoril o Messiju, zato ne vem, od kod mu te informacije. Oba sta poskrbela za nemir v naši slačilnici. Pogovoril sem se z Leom, mu vse objasnil in to je zdaj preteklost,” še dodaja Griezmann.

Barcelona je katastrofalno začela sezono v La Ligi. Blaugrana je trenutno šele 13. ekipa španske lige in za vodilnim Real Sociedadom ob dveh tekmah manj zaostaja za 12 točk. Katalonce v torek čaka tekma lige prvakov proti Dinamu iz Kijeva, Messi pa ni odpotoval v Ukrajino, saj ga želi Ronald Koeman odpočiti pred pomembnejšimi tekmami v nadaljevanju sezone. Barcelona si je v ligi prvakov s tremi zmagami praktično že zagotovila napredovanje v osmino finala.