Alves: Kdor dvomi v nas, naj ostane doma

La liga 6. Feb 201414:30 > 07. Feb 2014 9:02

Ljubljana – Barcelona se je po bolečem domačem porazu proti Valencii hitro pobrala in na prvi tekmi polfinala kraljevega pokala z 2:0 odpravila Real Sociedad. Nad odzivom moštva zadovoljen tudi brazilski branilec Dani Alves.

Ravno Dani Alves je bil po porazu proti netopirjem med najglasnejšimi. Brazilec je brez dlake na jeziku okrcal navijače, ki so hitro obrnili hrbet svojim ljubljencem. “Kot da ne bi igral na Cam Nouu,” je bil Alves razočaran nad glasnimi žvižgi občinstva.

Tudi po zmagi proti Sociedadu Alves ni mogel mimo navijačev. “Navijači so zelo pesimistični, ko rezultati niso dobri,” je začel bočni branilec in nadaljeval: “Tisti, ki ne pridejo na stadion, niso pravi navijači. Vsak mora dati svoj delež. Če dvomite v to ekipo, je bolje, da ostanete doma.

  • NE SPREGLEJTE: Barcelona v nedeljo gostuje pri Sevillii – ekskluzivni prenos ob 21.00 na SK 1!

Pomembno je zmagati, tako živimo. Ko izgubiš proti Valencii, so nekateri dvomi normalni. Ne smemo dvomiti vase. Moramo garati naprej, saj si ob koncu želimo slaviti z našimi navijači,” je še dejal Alves.

V drugem polfinalu je Real s 3:0 deklasiral Atletico. “Real Sociedad je imel priložnosti v prvem polčasu, tudi mi smo jih imeli, vendar jih nismo izkoristili. Real ima odličen rezultat, podoben našemu. Real je bilo očitno izjemen,” je večne rivale iz španske prestolnice pohvalil Xavi, ki ga v finalu očitno čaka nov El Clasico.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images