Man United in Chelsea v boj za Fabregasa

La liga 2. Jun 201414:12 > 14:26
Ljubljana – Zdi se, da bo “izgubljeni sin” Cesc Fabregas znova zapustil rodno Katalonijo in se vrnil na Otok. Za njegove usluge naj bi se najresnejše zanimala Manchester United in Chelsea.
Govorice o ponovnem odhodu Cesca Fabregasa iz Barcelone so vse glasnejše. Kot piše španska Marca, bi se španski reprezentant utegnil znova vrniti v Premier ligo, kjer je pred prihodom v Barcelono blestel v dresu Arsenala.
V borbi za Fabregasa naj bi se znašla Manchester United in Chelsea, ki menda že tekmujeta, kdo bo ponudil več. Pri Chelseaju se nadejajo, da naj bi se Fabregas še najraje vrnil v London, kjer je že živel. Pri rdečih vragih niso stali križem rok in hitro povišali svojo ponudbo. Fabregasu naj bi ponudili šest milijonov letne plače (milijon več kot znaša njegova plača pri Barceloni), Barceloni pa 40 milijonov evrov odškodnine. 
Fabregas je bil med sezono večkrat tarča kritike navijačev, njegov menedžer Darren Dein pa je že potrdil, da bo najverjetneje zapustil Barcelono. In zgodba o “izgubljenem sinu”, ki se je vrnil domov, bi tako utegnila dobiti nesrečen konec …

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images