Super menjava Juventusa in Reala: Pogba za Di Mario?

La liga 7. Jul 201416:36 > 08. Jul 2014 9:20

Ljubljana – Svetovno prvenstvo v Braziliji se približuje vrhuncu, vse bolj vroče pa postaja tudi na poletni nogometni tržnici. Španski, angleški in italijanski časniki so se razpisali o super menjavi med Juventusom in madridskim Realom.

V njej naj bi imela glavno vlogo Angel Di Maria in Paul Pogba. Prvi naj bi se preselil v Torino, drugi v obratni smeri v Madrid. Eden in drugi sta po odlični sezoni navdušila tudi na svetovnem prvenstvu, vendar sta oba tudi že zaključila z nastopi. Pogba zaradi izpada Francije, Di Maria zaradi poškodbe. Brez dvoma pa bosta oba nared za pričetek naslednje klubske sezone.

  • NE SPREGLEJTE: Tako špansko kot angleško prvenstvo tudi naslednjo sezono spremljajte na programih Sport Kluba!

Galaktiki že nekaj časa koketirajo z mladim Francozom, a je slednji s staro damo pogodbeno vezan do leta 2016, ob tem pa pri Juventusu zelo dobro vedo, za kako kakovostnega nogometaša gre in ga nikakor ne želijo pustiti za vsako ceno. Skladno z zanimanjem Reala za Pogbaja, se Juventus oziroma Antonio Conte zanima za Di Mario, tako da niti ne čudi, da so nekateri mediji začeli namigovati morebitno menjavo.

Real bo po koncu mundiala najverjetneje okrepil Toni Kroos, veliko se govori tudi o Jamesu Rodriguezu, kar daje jasno vedeti, da se bo moral nekdo od aktualne zasedbe tudi posloviti. Pri Realu naj bi v ta namen “žrtvovali” Di Mario, v klub pa poskušali pripeljati še Pogbaja.

Več kot očitno nas tudi po koncu svetovnega prvenstva čaka pestro poletje, saj iz dneva v dan lahko prebiramo nove govorice in namigovanja …

Author: Ž. Š., Foto: Getty iMages