To bo še zanimivo: Rodrigueza ob Realu želi tudi Barca

La liga 15. Jul 201415:48 > 16:04

Ljubljana – James Rodriguez je po odličnih predstavah na svetovnem prvenstvu te dni eden od najbolj vročih nogometašev. V bitko za Kolumbijca naj bi se ob Realu vpletla tudi Barcelona, piše španski El Confidencial.

Barcelona še naprej želi krepiti napadalne vrste. Katalonci po Luisu Suarezu v moštvu želijo tudi ofenzivno naravnanega vezista Jamesa Rodrigueza, ki je nogometni svet obnorel z odličnimi predstavami na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Barca naj bi bila za Kolumbijca pripravljena plačati celo 90 milijonov evrov, a šele po koncu prihajajoče sezone. Marc-Andre Stegen, Claudio Bravo, Ivan Rakitić in Luis Suarez so bili namreč predragi, da bi si Rodrigueza lahko privoščili že letos.

  • NE SPREGLEJTE: Tako špansko kot angleško prvenstvo tudi naslednjo sezono spremljajte na programih Sport Kluba!

Seveda se postavlja vprašanje, ali se Barcelone res želi okrepiti z najboljšim strelcem mundiala ali pa zgolj želi nekoliko mešati štrene Realu, ki naj bi se že dogovoril vse potrebno za prestop.

Španski AS piše, da naj bi galaktiki Monacu za prestop Rodrigueza odšteli 70 milijonov evrov, kot del odškodnine pa v kneževino poslali še Casmiera. Igralec naj bi se z Realom že dogovoril o osebnih pogojih, na leto naj bi prejemal 7,5 milijona evrov.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images