Di Maria predrag tudi za PSG

La liga 7. Avg 201416:39 > 16:39

Ljubljana – Očitno tudi za lastnike PSG obstaja določena omejitev v finančnem smislu, saj so Parižani sporočili, da izstopajo iz bitke za usluge Angela Di Marie, ki je za njih predrag.

“Z Realom smo govorili o Di Marii. Gre za zelo dragega igralca, zato smo pogajanja končali,” je predsednik PSG Nasser Al Khelaifi kar nekoliko presenetil nogometno javnost. Za zdaj je namreč prevladovalo splošno mnenje, da klub iz Pariza vse od prihoda arabskih lastnikov v finančnem smislu ni omejitev.

  • NE SPREGLEJTE: Tako špansko kot angleško prvenstvo tudi naslednjo sezono spremljajte na programih Sport Kluba!

Zagotovo je PSG od nakupa Di Marie odstopil tudi zaradi napovedane kazni Uefe, ki želi narediti konec nesmiselnemu zapravljanju bogatih Arabcev na čelu evropskih velikanov.

Real naj bi za argentinskega reprezentanta sicer zahteval okoli 60 milijonov evrov, kar za PSG verjetno ne bi smel biti prevelik zalogaj, sploh če vemo, da so pred kratkim za Davida Luiza odšteli 10 milijonov manj. Čeprav je PSG vrgel puško v koruzo, pa bi Di Maria kljub temu lahko zamenjal okolje. Za njegove usluge se zanima tudi Manchester United.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images