Real je za Neymarja ponudil 150 milijonov

La liga 2. Okt 201415:59 > 03. Okt 2014 10:27

Ljubljana – Neymar se je sodeč po letošnjih številkah dokončno prilagodil na življenje in igranje v Barceloni, njegov oče pa z izjavljanjem pikantnih podrobnosti skrbi, da ostaja v središču pozornosti.

Prestop Neymarja iz Santosa v Barcelono bo še nekaj časa dvigal obilico prahu. Ravno te dni se je na sodišču začel postopek v zvezi z morebitnimi nepravilnosti pri odmevnem prestopu brazilskega reprezentanta. Kot ena od prič, je svoje videnje podal tudi oče Neymarja, ki so ga v preteklosti že citirali številni svetovni mediji.

Starejši Neymar je zablestel tudi tokrat, ko je razkril, da je bil Real za njegovega sina pripravljen odšteti pravo bogastvo, vendar je naletel na gluha ušesa. “Real Madrid je za mojega sina Santosu ponudil kar 150 milijonov evrov, toda on je za manjše plačilo raje odšel v Barcelono,” je dejal starejši Neymar.

V kolikor bi Santos in Neymar ponudbo sprejela, bi prestop porušil vse rekorde. Za zdaj še naprej najdražja igralca ostajata Gareth Bale in Cristiano Ronaldo, ki oba zelo uspešno branita barve galaktikov iz španske prestolnice.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images