Koke: Ronaldo je atlet, toda Messi je bog

Ljubljana – Večna debata, kdo je boljši, Cristiano Ronaldo ali Lionel Messi, verjetno nikoli ne bo dobila dokončnega odgovora, No, če povprašate Kokeja, potem je Argentinec tisti, ki je za vsaj pol koraka pred svojimi velikim tekmecem.

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi sta v zadnjih letih pobral praktično vse individualne nagrade v svetu nogometa. Njunim strelskim rekordom ni videti konca in zdi se, da ju bodo prihodnji rodovi nogometašev le stežka presegli. Da sta zvezdnika Reala in Barcelone res nekaj posebnega, priznava tudi član Atletica Koke.

“Ronaldo je pravi atlet, toda Messi je bog,” je Koke dal jasno vedeti, kdo je zanj številka ena: “Oba sta odlična igralca. Ko ju vidiš na zelenici, je to nekaj spektakularnega. Težko se je odločiti. Vedno bi si ju želel za soigralca, toda kljub temu bi jaz izbral Messija.”

Koke bi se poleti lahko pridružil Argentincu, vendar je zavrnil ponudbo iz Katalonije in se odločil ostati v španski prestolnici. “Odločil sem se, da nadaljujem pri Atleticu. Hvaležen sem za zanimanje Barcelone, toda zakaj bi zapustil klub, ko pa se tako dobro počutim pri Atleticu,” je svojo odločitev pojasnil 22-letni nogometaš.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images