Suarez: Prišli bodo tudi zadetki

La liga 13. Nov 201413:26 > 14. Nov 2014 8:48

Ljubljana – Navijači Barcelone so komaj čakali povratek Luisa Suareza na igrišče, toda sloviti Urugvajec je za zdaj upravičil le bore malo številnih milijonov, ki so jih Katalonci zanj odšteli Liverpoolu.

Medtem ko je na neuradnih tekmah v majici Barcelonine B ekipe in urugvajske reprezentance pred koncem suspenza zabil kar nekaj zadetkov, Luis Suarez na prvi uradni zadetek v majici Barcelone še čaka. Odlični napadalec ne najde poti do mreže, za nameček so rezultati Barcelone po njegovem povratku na zelenico vse prej kot bleščeči.

“Ni težava, ker ne zabijam zadetkov, nihče ni pričakoval, da bom prišel sem in zabijal tako veliko golov kot pri Liverpoolu. Imejte potrpljenje in prišli bodo tudi zadetki. Sem sem prišel po naslove,” Suarez miri navijače.

Urugvajec še naprej spremlja tudi dogajanje pri Liverpoolu, ki mu letos nikakor ne steče. “Res je, spremljam Liverpool, gledam vsako srečanje, vendar mislim, da ni tako hudo kot želijo predstaviti. Morajo le nadaljevati in verjeti v sebe ter se boriti do konca,” je nekdanjim soigralcem sporočil Suarez.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images