Rdeči vragi za Bala ponujajo 170 milijonov

La liga 24. Dec 201413:51 > 25. Dec 2014 11:28

Ljubljana – Praktično ne mine dan, da ne bi angleški in španski mediji pisali o povratku Garetha Bala na Otok. Radio Cadena Copa je tako poročal, da naj bi bil Manchester United madridskemu Realu za Valižana pripravljen plačati kar 170 milijonov evrov.

Po poročanju omenjenega medija iz Pirenejskega polotoka naj bi rdeči vragi v Španijo tudi že poslali uradno ponudbo. Angleži so na pogodbo zapisali rekordnih 170 milijoni evrov, s katerimi bodo verjetno brez večjih težav prepričali Florentina Pereza, da Garetha Bala spusti nazaj v Premier ligo.

Spomnimo, da se je Bale v špansko prestolnico preselil pred 18 meseci, ko so galaktiki Tottenhamu plačali kar 100 milijonov evrov. Real pa naj bi Valižana prodal, tako Cadena Copa, le v primeru, da bo takšno željo izrazil tudi igralec sam.

S prestopom vrednim 170 milijonov evrov bi United in Bale seveda zrušila vse rekorde. Rdeči vragi so poleti iz Madrida na Old Trafford že pripeljali Angela Di Mario za britanske razmere rekordnih 75 milijonov evrov.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images