Simeone: Mandžukić in Torres sta sijajen tandem

La liga 19. Jan 201514:05 > 14:13

Ljubljana – Barcelona ima Lionela Messija, Neymarja in Luisa Suareza, Real Cristiana Ronalda, Karima Benzemaja in Garetha Bala, Atletico pa Maria Mandžukića in Fernanda Torresa, ki sta zadovoljila tudi visoke standarde Diega Simeoneja.

Mario Mandžukić in Fernando Torres sta prvič skupaj zaigrala v minulem krogu španskega prvenstva ob zmagi Atletica proti Granadi z 2:0. Hrvaški in španski napadalec sta očitno zadovoljila visoke standarde Diega Simeoneja, ki je bil več kot zadovoljen s predstavo svojih dveh udarnih napadalcev. Mandžukić je odlično predstavo kronal s prvim zadetkom iz najstrožje kazni, Torres pa se med strelce tokrat ni vpisal.

“Tokrat sta prvič igrala skupaj kot tandem in bila sijajna. Na nek način sta povsem različna, a vendarle sta si zelo podobna. Zelo sem srečen zaradi njiju in prepričan sem, da bosta iz tekme v tekmo še boljša,” meni Argentinec.

El Cholo s svojimi izbranci v dirki za naslov z Realom in Barcelono še drži korak, a vseeno bolj razmišlja o bitki z Valencio, Villarrealom in Sevillo za tretje mesto, kot o drugem zaporednem naslovu državnega prvaka.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images