Kroos: Med Bayernom in Realom ni veliko razlik

La liga 26. Jan 201513:03 > 13:03

Ljubljana – Toni Kroos se je odlično znašel pri madridskem Realu, kamor se je preselil iz Bayerna. Nemški reprezentant je navdušen nad dejstvom, da mu v moštvu družbo dela najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo in pravi, da večjih razlik med špansko in nemško zasedbo pravzaprav ni.

Po naslovu svetovnega prvaka z Nemčijo je Toni Kroos po pričakovanjih zapustil Bayern in se preselil v Madrid, kjer je okrepil aktualnega evropskega prvaka. V zasedbi polni zvezdnikov ni potreboval veliko časa, da si je izboril mesto v začetni enajsterici. Carlo Ancelotti si ekipe brez marljivega Nemca verjetno ne zna predstavljati.

  • NE SPREGLEJTE: 18. februarja ob 20:00 ekskluzivno na SK 1 prva tekma osmine finala Lige prvakov med Schalkejem in madridskim Realom!

“Igranje z zvezdami, kot je Cristiano Ronaldo, je briljantno,” je dejal Kross in se hitro dopolnil: “Toda tudi pri Bayernu sem si slačilnico delil s številnimi odličnimi igralci.” Kroos se v španski prestolnici odlično počuti in pravi, da večjih sprememb po prestopu ni bilo: “Iz športnega stališča večjih razlik ni. Gre za dve vrhunski ekipi. Za zdaj se imam odlično. Prva polovica sezone ja bila dobra, toda upam, da bo zaključek zelo uspešen.”

“Tukaj se počutim zelo dobro. Seveda sem se moral prilagoditi na nekatere stvari. Mentaliteta in način življenja sta tu veliko bolj drugačna kot v Nemčiji, toda z vsemi se dobro počutim in zelo sem zadovoljen,” zatrjuje Kroos.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images