Agent: Za Ronalda bi plačali tudi 300 milijonov

La liga 4. Feb 20159:48 > 9:49

Ljubljana – Jorge Mendes, agent najboljšega nogometaša na svetu Cristiana Ronalda, zatrjuje, da njegov varovanec ostaja v Madridu, a obenem ne dvomi, da bi določeni klubi zanj plačali tudi 300 milijonov evrov odškodnine.

Cristiano Ronaldo je bil ob začetku novega koledarskega leta še tretjič v karieri izbran za najboljšega nogometaša na planetu. Njegov veliki rival Lionel Messi mu tako sedaj beži le še za eno Zlato žogo, tudi v letu 2015 pa se zdi, da se bo nogometni svet vrtel okoli omenjenega dvojca.

Novo odlično sezono Portugalcu napoveduje tudi njegov agent Jorge Mendes. “Je najvrednejši igralec na svetu vseh časov, ker je Ronaldo najboljši igralec na svetu, najboljši športnik nasploh,” je prepričan Mendes: “Ne morete ga primerjati z nobenim drugim športnikom.”

Mendes celo verjame, da obstajajo klubi, ki bi bili za Ronalda plačati okoli 300 milijonov evrov odškodnine. “Eno milijardo vreden prestop je nemogoč, toda če se ga klub zaradi kateregakoli razloga odloči prodati za 300 milijonov, bo nekdo plačal ceno,” je še dejal Mendes in se dopolnil: “Obožuje navijače Manchester Uniteda, dejal mi je, da je tam začel, toda Reala ne bo zapustil.”

Ronaldu pogodba z Realom poteče poleti leta 2018.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images