Mascherano: Moja zgodba se tukaj počasi zaključuje

La liga 1. Dec 20179:23 > 9:28
Alex Caparros/Getty Images

Javier Mascherano je v pogovoru za ESPN namignil, da bi se njegova zgodba pri Barceloni v kratkem utegnila končati in ne želi, da se mu ponovi situacija iz Liverpoola.

Alex Caparros/Getty Images

Javier Mascherano bi Barcelono tako utegnil zapustiti leto dni pred iztekom pogobe. “Menim, da se to poglavje v moji karieri počasi končuje. Po dolgem času v klubu se zavedam, da ni preveč pozitivnih stvari, ki jih lahko dam ekipi. Vsa najboljša leta sem preživel tukaj in tega nikoli ne bom pozabil. Toda jaz sem eden tistih ljudi, ki meni, da morate vedeti, kdaj je vreme, da se umaknete iz scene,” je dejal Mascherano. Za Katalonce je zbral 331. nastopov, svojo podrejenost ekipi pa dokazal, ko se je prilagodil na nov položaj v ekipi, ki mu ga je namenil Pep Guardiola

“Enostavno ne želim, da se mi ponovi situacija iz Liverpoola, preveč imam rad Barcelono. Ko sem zapustil redse, sem menil, da to ni dobro za mene in imel sem občutek, da se nikoli več ne bom mogel vrniti tja, da je nekaj med nami. Zato se bom sedaj izognil tej situaciji,” je zaključil Mascherano.

Argentinec je napovedal, da bo po svetovnem prvenstvu v Rusiji končal reprezentančno pot. Kako se bo razvijala njegova klubska kariera, bo morda znano že januarja.