Iniesta namiguje: Coutinho je prava okrepitev za Barco

La liga 14. Dec 20176:51 > 6:53
Matthew Lewis/Getty Images

Vezist Barcelone Andres Iniesta je nedavno namignil, da bi bila obrambni nogometaša Palmeirasa Yerry Mina in zvezdnik Liverpoola Philippe Coutinho pravi okrepitvi katalonske ekipe v zimskem prestopnem roku.

“Če Barcelona želi okrepiti svoje moštvo na določenih položajih, potem to mora storiti s tem, da v klub pripelje nogometaše, ki so vajeni pritiska in velikih tekem. Yerry Mina in Philippe Coutinho sta pravi okrepitvi za nas,” je rokavico vrgel veteran pri Barceloni Andres Iniesta

Kolumbijski nogometaš Mina bo z novim letom tako ali tako postal član Barce, saj je svojo pogodbo že podpisal in se zavezal Kataloncem. Pravo vprašanje se pojavlja pri Coutinhu, ki ne želi več ostati pri Liverpoolu in zahteva prestop k Barci, a bodo redsi tudi v januarksem prestopnem roku skrbno zbirali ponudbe, ki bodo zagotovo dosegle astronomske vsote. 

Spomnimo, da se je saga okoli prestopa Brazilca začela že eno leto nazaj in da je Barca zanj v Liverpool poslala nekaj krepkih ponudb, ki pa so jih v mestu Beatlesov gladko zavrnili. Januar je morda mesec, ki bi končno naznanil prestop Coutinha v katalonsko prestolnico.

Želja Coutinha je prestop, Liverpool pa je poleti zanj zahteval kar 200 milijonov visoko odškodnino.

https://twitter.com/BEcomps/status/940746291755196417