Ronaldo: Barcelona grdo zavrže svoje nogometaše

La liga 28. Dec 20179:09 > 9:26
Philipp Schmidli, Getty Images

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo je tekom svoje kariere nastopal za številna moštva, med njimi sta se znašla tudi Barcelona in madridski Real. Kje pa se je počutil najbolje?

Danes 41-letni upokojeni legendarni brazliski nogometaš Ronaldo, je svojo kariero začel v domačem Cruzeiru leta 1993, potem pa je hitro sledil prestop v Evropo. Prvi ga je na Stari celini opazil PSV, kjer je preživel dve sezoni, potem pa je le eno in nekaj mesecev preživel pri Barci. Razlog za tako kratko sodelovanje je bilo nezadovoljstvo z odnosom Barcelone.

“Precej bolj hvaležen sem ljudem in madridskega Reala za odnos, ki so ga pokazali, ko sem bil član moštva. Madridčani dajejo veliko več poudarka na dobre odnose s svojimi aktualnimi in nekdanjimi nogometaši, tako da še vedno čutim močno povezanost z organizacijo. Za Barcelono tega ne morem reči, pa čeprav mi je bilo življenje v Barceloni najbolj všeč izmed vseh. Naš razhod ni bil takšen kot z Neymarjem, temveč je bil precej grši. Sicer pa to ni prvič, da bi se Barcelona tako obnašala do svojih nogometašev, kar poglejte, kako so zavrgli Romaria in Ronaldinha,” je dejal Ronaldo.