Zidane: Napredovali smo, samo to je važno

La liga 11. Jan 20180:41 > 0:43
David Ramos, Getty Images Sport

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je po neodločenem rezultatu proti drugoligašu Numancii v španskem pokalu dejal, da je važno samo to, da se je Real uvrstil v četrtfinale tekmovanja.

Real Madrid je pred domačimi gledalci na stadionu Santiago Bernabeu v osmini finala španskega pokala remiziral z 2:2 proti Numancii, a se s skupnim rezultatom 5:2 uvrstil v četrtfinale.

“Nismo zmagali, smo pa napredovali in samo to je pomembno. Zaradi tega sem zadovoljen, moji igralci pa tudi,” je dejal Zinedine Zidane.

Navijači na stadionu so bili nezadovoljni z igro svojih ljubljencev na zelenici, zato so jih kar pogosto posspremili z glasnimi žvižgi, kar pa francoskega trenerja ne skrbi: “Tisto, kar je pomembno je, da nadaljujemo s trdim delom in naredimo nekaj dobrih stvari do konca sezone. Moramo dobiti dve ali tri zaporedne tekme, da pridobimo izgubljeno samozavest. Verjamem vase in v strokovni štab, ne bomo klonili.”

Zidane je pohvalno govoril tudi o nasprotniku, ki se je dobro držal na zelenici: “Rezultat je logičen, saj se nasprotnik ni predajal niti v enem trenutku. Morate razumeti, da je to ekipa, ki želi igrati proti najboljšim in je motivirana.”