Bale: PSG? Raje gledam golf

La liga 22. Jan 201812:04 > 12:05
Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Nogometaš madridskega Reala Gareth Bale je mnenja, da ni še čas za razmislek o naslednjem nasprotniku v ligi prvakov, saj je kraljevi klub komaj izplaval iz rezultatske krize v domačem prvenstvu.

Gareth Bale si je na dvoboju madridskega Reala in Deportiva priigral naziv najboljšega nogometaša na zelenici, potem ko so galaktiki s 7:1 premagali nasprotnike, valižanski nogometaš pa je dosegel dva zadetka. To je bila prva zmaga Reala po treh zaporednih tekmah brez zmage v domačem prvenstvu.

Po obračunu je Bale na vprašanje o naslednjemu nasportniku svoje ekipe v ligi prvakov, ko se bo Real pomeril s Paris Saint-Germainom odgovoril: “Nogometa ne gledam preveč. Če sem povsem iskren, raje gledam golf. Nisem še razmišljal o ligi prvakov, za to je še dovolj časa. Zdaj moramo biti osredotočeni na prihajajoče tekme v domačem prvenstvu.”

Bale upa, da so bo rezultatska krivulja Reala v naslednjih tednih vzpenjala: “Bilo bi lepo, da bi nadaljevali na takšen način in prišli do novih zmag, da si povrnemo izgubljeno samozavest. Sam se počutim odlično, iz tekme v tekmo je bolje.”

Prva tekma med Realom in PSG-jem v ligi prvakov bo 14. februarja.