Zidanovo usodo v nogah drži PSG

La liga 25. Jan 20181:57 > 2:19
Denis Doyle, Getty Images Sport

Real Madrid je na drugi četrtfinalni tekmi španskega nogometnega pokala presenetljivo izpadel proti Leganesu. Zaradi izpada v pokalu in zaostanka za Barcelono v prvenstvu, pa se vse moči galaktikov zdaj usmerjajo na obračun lige prvakov proti PSG-ju.

Četa Zinedina Zidana je v zadnjih dveh letih osvojila kar osem trofej, v tej sezoni pa se lahko celo zgodi, da ostane brez vseh, pa čeprav obstaja le še ena in zadnja priložnost, ki je Realu odpira v obliki najmočnejšega klubskega nogometnega tekmovanja na svetu – ligi prvakov. V četrtfinalu tekmovanja pa jih čaka resen in eden najtežjih preizkusov, saj se bodo galaktiki merili proti Paris Saint-Germainu.

Zidane se zaveda, da bi ga neuspeh v ligi prvakov stal trenerskega stolčka: “Seveda. To je jasno. Za to sem odgovoren sam, jaz sem glavni trener,” je odgovoril Zidane na vprašanje ali je njegova služba v nevarnosti.

“Moram najti rešitev in rešiti nastalo situacijo. Nadaljeval bom z delom, poskušal bom vse, da popravim stanje. Ne obžalujem tega, da sem na klopi pustil nekatere nogometaše, saj so potrebovali počitek. Na papirju je bilo to moštvo, ki te lahko premaga. Na koncu je rezultat povsem logičen, ker je nasprotnik igral svojo igro, mi pa je nismo. Jaz sem odgovoren, to je moj neuspeh.”

https://twitter.com/World_News2018/status/956291290831949824