Mijatović: V Realu so preveč mirni…

La liga 25. Jan 201812:51 > 12:51
Tullio M. Puglia/Getty Images

Nekdanji nogometaš Real Madrida Predrag Mijatović je pokritiziral odzive iz pisarn kraljevega kluba po šokantnem izpadu iz kraljevega pokala proti Leganesu.

Kraljevi klub je v sredo po presenetljivem porazu pred domačimi navijači proti Leganesu (1:2) končal z nastopi v pokalnem tekmovanju.

To je vsekakor tekmovanje, ki si zasluži spoštovanje, zato bi na tekmah morali igrati člani udarne enajsterice. V zadnjih časih je postalo moderno, da v pokalu igrajo rezerve,” je ostro začel Predrag Mijatović in dodal: “Po takšni tekmi nima smisla iskati krivcev, a je potrebna poglobljena analiza. Težava vsekakor ni le v tej tekmi, ampak se vleče že nekaj časa. Izpad je vsekakor presenečenje. Real Madrid je izgubil, igralci pa so delovali preveč mirno.” 

Realu ob ogromnem zaostanku v LaLigi (19 točk za vodilno Barcelono) tako ostaja le še borba za zmago v ligi prvakov. Prvi nasprotnik v izločilnih bojih bo PSG, ki bi lahko odločal tudi o usodi Zinedina Zidana na klopi kraljevega kluba.

Položaj je zaskrbljujoč. Sezono lahko reši le zmaga proti PSG-ju. Ekipa izgleda zelo odsotna. Potreben je napredek v vseh segmentih igre, saj je to ekipa, ki je bila še lani superiorna,” je zaključil Mijatović.